Ajánlja adója 1%-át óvodánk alapítványának a közösség egészségének megőrzése érdekében

2020.03.19

Régóta érett már a gondolat, amelyre az idei járványhelyzet még jobban ráerősített, hogy szükség lenne az óvodai csoportjainkba levegőtisztító berendezést vásárolni.

Szentendrei Rózsa Alapítvány

Adószám: 18670134-1-13
Bankszámlaszám: 11742087-20062895

Olyan készüléket szeretnénk, amely minimális további karbantartást igényel, hosszú távon fenntartható és plazmatechnológiával nem csak szűri, de el is pusztítja a levegőbe kerülő baktériumokat, vírusokat. Ez nem csak az ideihez hasonló rendkívüli intézkedéseket igénylő járvány esetében segíthet, hanem az év során több ütemben fertőző influenza, hányós-hasmenős stb. vírusok ellen és bakteriális jellegű fertőzésekkel szemben is hatékony. 

Továbbá minden család számára hasznos lenne, ha a gyerekek nem hordanák haza az óvodai közösségben elkerülhetetlenül jelenlévő kórokozókat, amelyek sok esetben a szülőkre, testvérekre, nagyszülőkre nézve akár fenyegetőbb következményekkel is járhat.

Idén is elérkezett az adóbevallások benyújtásának ideje, kérjük a gyerekek, a családok és a szentendrei közösségek érdekében ajánlják fel adójuk 1%-át óvodánk alapítványa részére.

Köszönjük!


 

Készítsd el weboldaladat ingyen!